Pooler

Våra pooler

I poolbutiken i Lund har vi alla former av poller som ovala, rektangulära, runda och åttaformade med eller utan trappa i färdiga poolpaket. Givetviss kan vi erbjuda dig en pool enligt dina önskemål. Släpp loss fantasin och kontakta oss så skall vi hjälpa dig att ta fram den pool som passar till din familj och din trädgård.


Vi erbjuder olika produkter från färdiga bubbelpooler och kompletta materialpaket till enstaka komponenter som pumpar, filter, reservdelar, poolkemikalier och övriga tillbehör. Våra pooler håller högsta kvalitet på material som pumpar, filter, stege, tak m.m. Poolerna har ett reningsverk med kraftig pump och stort sandfilter vilket garanterar dig en bra vattenkvalitet i poolen.


Vårt utbud av swimingpooler är främst inriktat på att kunden skall kunna göra det mesta själv.Monteringsanvisningar ingår i våra polpaket, samt givtviss vårt kundsupport alla dagar i veckan. Självklart kan vi också göra hela installationen till dig. Varmt välkommen att kontakta oss så skall vi ge dig tips och råd, även ett hembesök om så önskas.