Twilight

MASTER SPA TWILIGHT

                          Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av spabad och swimspa till hög kvalitet.

TWILIGHT 7,2

Hoppa ner i drygt 15 000 liter vatten och njut i Twilight 7,2. Den ergonomiska designen och det liggande sätet med hydroterapeutiska jetsen ger dig en helkroppsmassage. Känn stressen försvinna


TWILIGHT 7,25

Här är ett spabad som är idealiskt för en familjekväll eller en kväll med goda vänner. Badet rymmer upp till 7 personer. 36 jetstrålar., två Mater blasters, Master Spas patenterade fotmassagesystem och skiftande ljus gör att den trista vardagen snabbt försvinner.

TWILIGHT 8,3

Här ger vi en lyx och komfort! Twilight 8,3 har hela 50 jets och tre upplysta vattenfall.

TWILIGHT 8,35

Med Twilight 8,35 behöver man knappast en semester. I vart fall ingen som sträcker sig längre bort än till trädgården.

Platser

5-6, 1 ligglounge

Mått;

213x213x97 cm.

Torrvikt

342 kg

Vattenvolym

1552  l

Antal pumpar

2

Antal Jets

36 st.

Ozonator

Ingår

Vattenfall

Ingår

Master Blasters

2

Platser

7

Mått

213x213x97 cm.

Torrvikt

356 kg

Vattenvolym

1647 l

Pumpar

2

Jets

36 st.

Ozonator

Ingår

Vattenfall

Ingår

MasterBlaster

2

Platser

6, 1 ligglounge

Mått

239x239x97 cm

Torrvikt

365 kg

Vatenvolym

1836 l

Pumpar

3

Jets

50 st.

Ozonator

Ingår

Vattenfall

Ingår

Master Blaster

2

Platser

7

Mått

239x239x97 cm.

Torrvikt

365 kg.

Vattenvolym

1931 l

Pumpar

3

Jets

53 st.

Ozonator

Ingår

Vattenfall

Ingår

Master Blaster

2

Vi på Pool & Spa Butiken i Lund är stolta över att vara återförsäljare för Spabad och Swimspa från Master Spas i USA. Master Spas är en av världens största och mest prisbelönta tillverkare av spabad och världens störta tillverkare av Swimspa.


Under de senaste 35 åren har master Spa som teknikledande premiumtillverkare av spabad och swimspa introducerat många patenterade innovationer med fokus på högkvalitet, design och djupverkande hydroterapeutisk massage. Som exempel på patenterad inoovationer är ECO Pur tm vattenreningsystem, Master Force tm biomagnetisk terapisystem och det unika vågpropulsionsystemet, Wave Propulsion tm, i Michael Phels Signature Swim Spas-serien. Samtliga spabad och swimspa från Master Spas är anpassade för det nordiska klimatet med avancerad isolering för lägsta möjliga energiförbrukninig. Produkterna uppfyller den strikta energistandarden från California Energy Commission ( CEC.)


Master Spas med huvudkontoret i Fort Wayne, Indiana, i nordöstra USA grundades 1978, då under namnet Fort Wayne Pools, som sedan namnändrades till Master Spas 1996. Master Spas har en modern produktanlägning på 23 000kvm med ett 2 hektars stort distributionscenter. Master Spas har också vunnit en rad priser och utmärketlser som premiumtillverkare och har två gågnger tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Best Buy från Consumer Digest i USA. Master Spa är också cetrificerade 2013 av Spasearch.org.


Master Spas tillhandahåller service och reservdelar till sitt exklusiva distributörsnät runtom i världen. Du som konsument får ett garanterat tryggt köp av ditt nya premiumspabad eller swimspa från Master Spa.


                                                         MASTER SPAS TWILIGHT


Twilight-serien innehåller exklusivt designade premiumbad som levererar en djupverkande hydroterapeutisk massage, avslappning och en härlig spaupplevelse.