H2X Swimspa

MASTER SWIMSPA H2X

                          Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av spabad och swimspa till hög kvalitet.

H2X TRAINER 12

Levereras med hydrofitness-utrustninig för stärkande vattenträning och exklusiva sittplater med avslappnande hydroterapi för hela kroppen


H2X TRAINER 15 D

Trainer är den djupaste modellen i H2X-serien och ger en stor yta med ökat djup aom är perfekt för konditionsträninig, vattenmotion och lek. Med VIP-teknologin har vi ökat jetprestationen med  45% jämfört med andra motströmsanlägningar.

Torrvikt

735 kg.

Mått;

366x239x130 cm

Vattenfall

Ingår

Vattenvolym

4713  l

Antal pumpar

2

Antal Jets

54 st.

Ozonator

Tillvall

UV-renare

Ingår

Mått

457x239x152 cm

Torrvikt

1388 kg

Vattenvolym

7173 l

Jets

43 st

Pumpar

2 st.

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

Uv-renare

Ingår

Vi på Pool & Spa Butiken i Lund är stolta över att vara återförsäljare för Spabad och Swimspa från Master Spas i USA. Master Spas är en av världens största och mest prisbelönta tillverkare av spabad och världens störta tillverkare av Swimspa.


Under de senaste 35 åren har master Spa som teknikledande premiumtillverkare av spabad och swimspa introducerat många patenterade innovationer med fokus på högkvalitet, design och djupverkande hydroterapeutisk massage. Som exempel på patenterad inoovationer är ECO Pur tm vattenreningsystem, Master Force tm biomagnetisk terapisystem och det unika vågpropulsionsystemet, Wave Propulsion tm, i Michael Phels Signature Swim Spas-serien. Samtliga spabad och swimspa från Master Spas är anpassade för det nordiska klimatet med avancerad isolering för lägsta möjliga energiförbrukninig. Produkterna uppfyller den strikta energistandarden från California Energy Commission ( CEC.)


Master Spas med huvudkontoret i Fort Wayne, Indiana, i nordöstra USA grundades 1978, då under namnet Fort Wayne Pools, som sedan namnändrades till Master Spas 1996. Master Spas har en modern produktanlägning på 23 000 kvm med ett 2 hektars stort distributionscenter. Master Spas har också vunnit en rad priser och utmärketlser som premiumtillverkare och har två gågnger tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Best Buy från Consumer Digest i USA. Master Spa är också cetrificerade 2013 av Spasearch.org.


Master Spas tillhandahåller service och reservdelar till sitt exklusiva distributörsnät run tom i världen. Du som konsument får ett garanterat tryggt köp av ditt nya premiumspabad eller swimspa från Master Spa.


                                                  MASTER SWIMSPA H2X TRAINER


H2X swimspa är den perfekta lösningen för dig som söker en kostnadseffktiv kombination för avslappning, träninig och simning.