Healty Living

MASTER SPA HEALTHY  LIVING

                          Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av spabad och swimspa till hög kvalitet.

HEALTHY LIVING HL 7

Känn massagens mirakel i Healty Living 7. Här pratar vi om extremt hydroterapi! Ergonomiska säten omsluter dig med en behaglig känsla och 42 jetstrålar ger dig och dina vänner ny energi.

HEALTHY LIVING HL 7,5

Med en Healthy Living 7,5 blir spaupplevelsen total.

HEALTHY LIVING HL 8


HEALTHY LIVING HL 8,5

 

Platser

5, 1 ligglounge

Mått;

214x214x94 cm

Torrvikt

342 kg

Vattenvolym

1363 l

Antal pumpar

2

Antal Jets

42 st.

Ozonator

Ingår.

Vattenfall

Ingår.

Platser

7

Mått

214x214x94 cm.

Torrvikt

356 kg

Vattenvolym

1401 l

Antal pumpar

2

Antal Jets

42 st.

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

Platser

6, 1 ligglounge

Mått

239x239x94 cm

Torrvikt

365 kg

Vattenvolym

1666 l

Pumpar

2

Jets

50 st.

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

Platser

7

Mått

239x239x94 cm.

Torrvikt

379 kg

Vatenvolym

1703 l

Pumpar

2

Jets

50

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

Vi på Pool & Spa Butiken i Lund är stolta över att vara återförsäljare för Spabad och Swimspa från Master Spas i USA. Master Spas är en av världens största och mest prisbelönta tillverkare av spabad och världens störta tillverkare av Swimspa.


Under de senaste 35 åren har master Spa som teknikledande premiumtillverkare av spabad och swimspa introducerat många patenterade innovationer med fokus på högkvalitet, design och djupverkande hydroterapeutisk massage. Som exempel på patenterad inoovationer är ECO Pur tm vattenreningsystem, Master Force tm biomagnetisk terapisystem och det unika vågpropulsionsystemet, Wave Propulsion tm, i Michael Phels Signature Swim Spas-serien. Samtliga spabad och swimspa från Master Spas är anpassade för det nordiska klimatet med avancerad isolering för lägsta möjliga energiförbrukninig. Produkterna uppfyller den strikta energistandarden från California Energy Commission ( CEC.)


Master Spas med huvudkontoret i Fort Wayne, Indiana, i nordöstra USA grundades 1978, då under namnet Fort Wayne Pools, som sedan namnändrades till Master Spas 1996. Master Spas har en modern produktanlägning på 23 000kvm med ett 2 hektars stort distributionscenter. Master Spas har också vunnit en rad priser och utmärketlser som premiumtillverkare och har två gågnger tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Best Buy från Consumer Digest i USA. Master Spa är också cetrificerade 2013 av Spasearch.org.


Master Spas tillhandahåller service och reservdelar till sitt exklusiva distributörsnät runtom i världen. Du som konsument får ett garanterat tryggt köp av ditt nya premiumspabad eller swimspa från Master Spa.


HEALTY LIVING


Healthy Living -serien innehåller exklusivt designade premiumbad som levvererar en djuverkande hydroteraputisk massage och en härlig spabadsuppleverls till konkurrentkraftigt pris.