M P Swimspa

MASTER SWIMSPA MICHAELS PHELPS

                          Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av spabad och swimspa till hög kvalitet.

MOMENTUM DEEP MP

Hoppa i och låt musklerna arbeta i strk motström i MP Momentum depp som är extra djup. Belöna dig sedan i spadelen där du kan luta dig tillbaka och njuta av en djupverkande ryggmassage. Fötterna får också en omgång av Master Spas patenterade Master Blasters fotmassage.


MP IMPACT

MP Impact är en upplevelse för hela familjern och perfekt när du vill träna utan att behvöa ta dig till gymmet.

MP FORCE

Detta är ett swimspa för simträning och avslappninig.

MP SIGNATURE

Extra djupt och rymligt swipspa designade för eliten.


UV-renare

Ingår

Mått;

587x239x153 cm

Torrvikt

1315 kg

Vattenvolym

8692 l

Antal pumpar

3

Antal Jets

45 st.

Ozonator

Ingår

Vattenfall

Ingår

Master Blaster

2

Mått

442x239x130 cm

Torrvikt

1116 kg

Vatenvolym

5773 l

Pumpar

2

Jets

51 st.

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

UV-renare

Ingår

Mått

511x239x130 cm

Torrvikt

1225 kg.

Vattenvolym

7287 l

Pumpar

2

Jets

41 st.

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

UV-renare

Ingår

Mått

546x239x153 cm.

Torrvikt

1470 kg.

Vattenvolym

9464 l

Pumpar

2

Jets

39 st.

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

UV-renare

Ingår

Vi på Pool & Spa Butiken i Lund är stolta över att vara återförsäljare för Spabad och Swimspa från Master Spas i USA. Master Spas är en av världens största och mest prisbelönta tillverkare av spabad och världens störta tillverkare av Swimspa.


Under de senaste 35 åren har master Spa som teknikledande premiumtillverkare av spabad och swimspa introducerat många patenterade innovationer med fokus på högkvalitet, design och djupverkande hydroterapeutisk massage. Som exempel på patenterad inoovationer är ECO Pur tm vattenreningsystem, Master Force tm biomagnetisk terapisystem och det unika vågpropulsionsystemet, Wave Propulsion tm, i Michael Phels Signature Swim Spas-serien. Samtliga spabad och swimspa från Master Spas är anpassade för det nordiska klimatet med avancerad isolering för lägsta möjliga energiförbrukninig. Produkterna uppfyller den strikta energistandarden från California Energy Commission ( CEC.)


Master Spas med huvudkontoret i Fort Wayne, Indiana, i nordöstra USA grundades 1978, då under namnet Fort Wayne Pools, som sedan namnändrades till Master Spas 1996. Master Spas har en modern produktanlägning på 23 000kvm med ett 2 hektars stort distributionscenter. Master Spas har också vunnit en rad priser och utmärketlser som premiumtillverkare och har två gågnger tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Best Buy från Consumer Digest i USA. Master Spa är också cetrificerade 2013 av Spasearch.org.


Master Spas tillhandahåller service och reservdelar till sitt exklusiva distributörsnät runtom i världen. Du som konsument får ett garanterat tryggt köp av ditt nya premiumspabad eller swimspa från Master Spa.


                                     MASTER SPA MICHAEL PHELPS SWIMSPA MP


Ett swimspa är den perfekta kombinationen av swimmingpool och spabad, där du kan simmma och fitnessträna, bada tillsammans med barnen och samtidigt njuta av en härlig , avslappnande massage-365 dagar om året.