MPL

MASTER SPAS LEGEND MICHAEL PHELPS

                          Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av spabad och swimspa till hög kvalitet.

MPL 700

En av Master Spas storsäljare MPL 700 kombinerar modern design med den senaste teknologin. Koppla av med en härlig djupverkande massage med StressRelief

mack och axelmassage samt Master Blasters fotmassage.

MPL 800

Med 70 kraftfulla jetstrålar, StressRelief nack och axel-massage smat Master Blasters fottmassagesystem ger MPL 800 en fantastisk spauppleverlse för upp till sex personer.

MPL 900

Här har vi spabad för den den stora familjen MPL 900 är laddat med dden bästa teknologin inklusive StressReliefs nack-och ryggmassage samt Master Blasters fotmassagesystem för den bästa spaupplevelsen.

Platser

5, 1 ligglounge

Mått;

214x214x97 cm.

Torrvikt

356 kg

Vattenvolym

1344 l

Antal pumpar

4

Antal Jets

62 st.

Ozonator

Ingår

UV-renare

Ingår

Vattenfall

Ingår

Master Blaster

2

Platser

6, 1 ligglounge

Mått

239x239x97 cm.

Torrvikt

379 kg.

Vattenvolym

1571 l

Pumpar

4

Jets

70 st.

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

UV-renare

Ingår

Master Blaster

2

Platser

8, 1 ligglounge

Mått

274x239x99 cm.

Torrvikt

435 kg.

Vattenvolym

2006 l

Pumpar

4

Jets

72 st.

Vattenfall

Ingår

Ozonator

Ingår

UV-renare

Ingår

Master Blaster

2

Vi på Pool & Spa Butiken i Lund är stolta över att vara återförsäljare för Spabad och Swimspa från Master Spas i USA. Master Spas är en av världens största och mest prisbelönta tillverkare av spabad och världens störta tillverkare av Swimspa.


Under de senaste 35 åren har master Spa som teknikledande premiumtillverkare av spabad och swimspa introducerat många patenterade innovationer med fokus på högkvalitet, design och djupverkande hydroterapeutisk massage. Som exempel på patenterad inoovationer är ECO Pur tm vattenreningsystem, Master Force tm biomagnetisk terapisystem och det unika vågpropulsionsystemet, Wave Propulsion tm, i Michael Phels Signature Swim Spas-serien. Samtliga spabad och swimspa från Master Spas är anpassade för det nordiska klimatet med avancerad isolering för lägsta möjliga energiförbrukninig. Produkterna uppfyller den strikta energistandarden från California Energy Commission ( CEC.)


Master Spas med huvudkontoret i Fort Wayne, Indiana, i nordöstra USA grundades 1978, då under namnet Fort Wayne Pools, som sedan namnändrades till Master Spas 1996. Master Spas har en modern produktanlägning på 23 000kvm med ett 2 hektars stort distributionscenter. Master Spas har också vunnit en rad priser och utmärketlser som premiumtillverkare och har två gågnger tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Best Buy från Consumer Digest i USA. Master Spa är också cetrificerade 2013 av Spasearch.org.


Master Spas tillhandahåller service och reservdelar till sitt exklusiva distributörsnät runtom i världen. Du som konsument får ett garanterat tryggt köp av ditt nya premiumspabad eller swimspa från Master Spa.


                                      MASTER SPA MICHAEL PHELPS LEGEND


Legendserien innehåller exklusivt designade premiumbad som levererar en djupverkande hydroterapeutisk massage, avslappning och en härlig spauppleverlse. Legendserien har en unik design med Xtreme Therapy Seat som ger dig en komplett terapeutisk behandlinga av nedre deken av ryggen, höfterna och benen.Legendserin har fokus på djupverkande hydroterapeutisk massage med Master Blasters fotmassagesystem och effektiv nackmassage.